8. edycja "Love Island. Wyspa miłości" wraca na antenę TV4 4 września o godzinie 21:00.
Karolina Gilon pokazała willę 8. sezonu "Love Island"
Program, w którym dziesięcioro uczestników: pięć singielek i pięciu singli dostaje szansę na znalezienie miłości na całe życie, a także zdobycie nagrody pieniężnej, rozgrywa się na terenie luksusowej posiadłości na wybrzeżu Hiszpanii.
Wysłannika Pomponika Damiana Glinkę po pięknej willi i ogrodzie oprowadziła Karolina Gilon. We wnętrzu domu dominują żywe kolory. Jak zauważył Damian Glinka:
Wy zawsze szalejecie z tymi kolorami. One wprowadzają taki wakacyjny nastrój.
W tej willi uczestnicy "Love Island" odnajdą swoje drugie połówki
Jednym w najważniejszych pomieszczeń jest salon, wypełniony miękkimi kanapami, z aneksem, przeznaczonym do robienia makijażu. Jak wyjaśniła Karolina Gilon:
Dużo się tutaj dzieje, bo tu się odbywają ploteczki. Tutaj nasi uczestnicy mogą spokojnie porozmawiać, wziąć partnera czy partnerkę na osobność.
Co do tego, które pomieszczenie jest sercem domu, zdania były podzielone. Głosy rozłożyły się po równo między sypialnię a kuchnię. W sypialni, gdzie znajdują się łóżka wszystkich uczestników, panuje, jak przyznała sama Gilon, atmosfera niezbyt senna:
To miejsce nie sprzyja spaniu, a raczej nocnym pogaduchom.
Gdzie bije serce "Love Island"?
Kuchnia, jak to często bywa w krajach o upalnym klimacie, znajduje się na zewnątrz. Jak ujawniła Karolina Gilon, w jej opinii to najważniejsze miejsce w willi i wyjaśniła, dlaczego:
"Powiem to pewnie jakieś sto trzydzieści tysięcy osiem razy w życiu: przez żołądek do serca, ale to jest prawda. Ja kocham, kiedy mężczyzna gotuje, sama też kocham gotować mężczyźnie i uważam, że to jest świetny pomysł na randkę, na spędzanie czasu wolnego, na rozmowy, na wszystko. Dlatego kuchnia to jest miejsce bardzo ważne. Ja bym zrobiła takim miejscu chia z mleczkiem kokosowym i mango".
"Love Island. Wyspa Miłości" już od 4 września na antenie TV4 od poniedziałku do niedzieli, bez sobót o godzinie 21:00 oraz na Polsat Box Go
Zobacz też:









