Przejdź na stronę główną Interia.pl

Reklama

Reklama

Przejdź na stronę główną Interia.pl

Tak chudła Anna Kalata

46-letnia Anna Kalata, była minister pracy i polityki społecznej oraz uczestniczka 12. edycji "TzG", zdradziła ze szczegółami, w jaki sposób pozbyła się 38 kg! "Mniejsze porcje, a częściej" - tłumaczy.

Pani Anna przez pierwszy miesiąc piła wyłącznie wodę, soki i żywiła się gotowanymi warzywami - co dwie, trzy godziny. W końcu w ogóle zrezygnowała z jedzenia: "Tylko piłam. W ogóle nie odczuwałam żadnego głodu" - wspomina na łamach "Faktu".

Reklama

Po trzech dniach zdała sobie jednak sprawę, że to, co robi, jest bardzo niezdrowe. Zaczęła więc życzliwiej spoglądać na pokarm. Po miesiącu straciła 13 kg!

Na kolejnym etapie - po pierwszym, najbardziej drastycznym - była miesięcznie lżejsza o kolejne dwa, trzy. W sumie zrzuciła 38 kg w trzy lata, nie uprawiając żadnego sportu.

Tabloid załączył menu dwóch zestawów żywieniowych Anny Kalaty.

Śniadanie: jedna kromka chleba, pół jajka oraz kawa ze słodzikiem lub, do wyboru, serek wiejski light.

Drugie śniadanie: pucharek owoców sezonowych (jabłko, arbuz, truskawki, maliny, papaja).

Obiad: gotowane warzywa (kapusta, kalafior, marchew, buraczki), mała porcja mięsa, najlepiej białego lub zupa warzywna.

Kolejny posiłek po dwóch godzinach: sałatka z ogórka surowego lub kiszonego, pomidor i cebula.

Podwieczorek: jabłko, tarta marchewka lub, do wyboru, sok marchwiowy, z buraków.

Kolacja: pieczywo chrupkie, plasterek drobiowej wędliny, pieczarki marynowane, herbata.

Dowiedz się więcej na temat: Taniec z gwiazdami | przytyła, schudła | Anna Kalata

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje