Najczęstsze błędy podczas gotowania żurku. Gessler radzi, jak im zapobiec

Jak zrobić najlepszy żurek? Magda Gessler radzi
Jak zrobić najlepszy żurek? Magda Gessler radzi Agencja FORUM

Jak zrobić żurek?

Żurek według Magdy Gessler

Zwracajmy uwagę na kwas, który dodajemy do żurku. Ma być prawdziwy, z żytniej mąki! I bardzo ważne, nasz żurek będzie pyszniejszy, jeśli nie dodamy do niego śmietany! Tego dnia żurek powinien być chudy, kwaśny, z dużą ilością majeranku i czosnku
- mówi w rozmowie z Fakt.pl

Co to jest peklosól?

żurek
żurekAgencja FORUM
Blanka Lipińska miała depresje! Chciała popełnić samobójstwo?pomponik.tv
pomponik.pl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?