Anna Starmach twierdzi, że jajka na Wielkanoc nie muszą być nudne! Sprawdźcie jej 3 sztandarowe przepisy!

Oprac.: Róża Kwiatkowska

Artur BARBAROWSKI/East News
Artur BARBAROWSKI/East NewsArtur BARBAROWSKI/East NewsEast News

Anna Starmach: Jajka faszerowane masą z awokado

  • 4 jajka
  • 1 awokado
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 2 łyżki majonezu
  • świeża kolendra, pietruszka lub rzeżucha
  • sól, pieprz

Anna Starmach: Jajka z łososiem

  • 4 jajka
  • 70 g łososia wędzonego
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka małych kaparów
  • 1 łyżeczka soku z cytryny

Anna Starmach: Minifrittaty

  • 5 jajek
  • 6 plastrów szynki długo dojrzewającej
  • 80 g żółtego sera
  • sól, pieprz
  • dodatki do wyboru: pomidorki, papryka, boczek, pietruszka, oliwki, brokuły, ser pleśniowy
Stuknięty Mikka o swojej wadze i głodówce! Ile waży teraz?pomponik.tv
pomponik.pl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?