Reklama

Reklama

Reklama

Adele schudła 40 kilogramów. Na diecie jadła tę sałatkę. Mamy przepis!

Adele zaskoczyła fanów swoją metamorfozą. Znana wokalistka schudła bowiem ponad 40 kilogramów, stosując się do restrykcyjnej diety. Teraz wygląda obłędnie, a to wszystko dzięki sałatce. Przepis na nią udostępniono już w sieci. Smaczna i prosta?

Spekulacje na temat diety Adele nie miały końca. Zaskakująca zmiana wyglądu wokalistki przykuła uwagę całego świata, bo takiej Adele nikt wcześniej jeszcze nie widział! Piosenkarka zrzuciła ponad 40 kilogramów, stając się jeszcze piękniejszą, a na pewno bardziej pewną siebie kobietą. Jej fanki wciąż szukały odpowiedzi na pytanie: jak jej się to udało? Podejrzewano, że za cudownym wyglądem Brytyjki musi stać sztab wykwalifikowanych dietetyków z dużej firmy, którzy czuwali nad jej odżywianiem. Plotkom zaprzeczyła jednak sama zainteresowana, mówiąc, że nigdy nie korzystała z podobnej pomocy.

Reklama

Niedługo potem w sieci znowu zawrzało. Pojawiły się przypuszczenia mówiące o tym, że Adele stosuje dietę SIRT, która była popularna w 2020 roku. Polega ona na spożywaniu produktów spożywczych bogatych w polifenole. Idąc tym tropem jedna z zagranicznych gwiazd Instagrama, przedstawiła swoim fanom sałatkę Adele.

Instagramerka zdradziła przepis na sałatkę Adelle

Znana influencerka Modern Nonna podzieliła się ze swoimi fanami przepisem na sałatkę, którą podobno Adele jadała w ramach lunchu. Składa się ona z czterech bogatych w polifenole produktów: jarmużu, selera naciowego, oliwy i orzechów. Można powątpiewać, czy do wspaniałych efektów odchudzania Adele przyczyniła się tylko ta przekąska, ale zawsze warto spróbować jeść bardziej zdrowo i pysznie za niewielkie pieniądze.

Przepis na sałatkę może spodobać się wielu smakoszom, którzy szukają alternatywnego śniadania lub czegoś lekkiego na wakacje.

Adele - przepis

Poniżej prezentujemy Wam przepis na sałatkę. Mamy nadzieję, że Wam zasmakuje!

Składniki:

4 szklanki posiekanego jarmużu

1 łodyga posiekanego selera

1 pokrojone jabłko

7-8 prażonych orzechów włoskich

 

Dressing:

2 łyżki oliwy z oliwek

sok z ½ cytryny

½ łyżka miodu

natka pietruszki

sól

 

Wykonanie:

Do miski wrzuć posiekane uprzednio jarmuż, seler i jabłko. Wymieszaj je dokładnie. Na gorącej patelni upraż orzechy (powinny się lekko zrumienić). Następnie dodaj je do sałatki. Składniki na dressing dokładnie wymieszaj w osobnym naczyniu. Polej sałatkę sosem i gotowe. Smacznego!

Zobacz też:

Kasia Cichopek zrzuciła ubrania i nadmuchała swoje pontony! Myślała, że wszystko ukryje w krzakach!

Magda Mołek ma nogi jak prawdziwa Włoszka? Fanki zazdroszczą. "Co ja bym dała za takie nogi"

Borys Szyc zdradził, że jest często mylony z Piotrem Adamczykiem

Media: Prezydent USA ma zapowiedzieć przedłużenie obecności amerykańskich wojsk w Polsce

pomponik.pl
Dowiedz się więcej na temat: Adele

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy