Przejdź na stronę główną Interia.pl

Reklama

Reklama

Reklama

Niedoszły zakonnik, finalistka Miss Pomorza. Zobacz uczestników 2. edycji "Hell's Kitchen"

We wrześniu startuje druga edycja hitu "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". Zobacz, kto tym razem zawalczy o 100 tysięcy złotych i pracę w restauracji Wojciecha Modesta Amaro.

Drużyna Niebieska

Przemysław Lewandowski - Szczecin - 21 lat. Technik informatyk. Z gastronomią związany od zawsze.

Jego ojciec prowadził kilka restauracji, sam jednak nie ma zbyt dużego doświadczenia w pracy w kuchni.

Lubi kiedy jego dziewczyna jest o niego zazdrosna. Odważny, energiczny i niecierpliwy. Bardzo łatwo nawiązuje nowe znajomości i stara się błyszczeć w towarzystwie. Fan piłki nożnej i podróży, podczas których lubi poznawać nowe smaki.

Jonasz Papaj - Sosnowiec - 25 lat. Skończył szkołę gastronomiczną, pracował w Anglii. Od wielu lat jest szefem zmiany na grillu w jednej z restauracji.

Reklama

Imprezowicz. Bardzo dużo przeklina i bywa porywczy. Lokalny patriota.

Gdziekolwiek jedzie, zawsze zabiera ze sobą T-shirt Zagłębia Sosnowiec. Jego wielkim marzeniem jest praca u boku Wojciecha Modesta Amaro.

Piotr Ogiński - Radzionków - 27 lat. Uczestnik pierwszej edycji "TOP Chefa", vloger kulinarny.

Przez dziewięć lat pracował w lokalach gastronomicznych Wielkiej Brytanii. Pewny siebie.

Uważa się za najlepszego kucharza i gawędziarza. Za wszelką cenę stara się przypodobać innym uczestnikom "Hell's Kitchen".

W gniewie potrafi rzucać przedmiotami. Bardzo dużo przeklina. Chciałby wygrać program i otworzyć własną restaurację.

Waldemar Sieminiak - Poznań - 42 lata. Z wykształcenia kucharz. Po szkole poszedł do zakonu, w którym spędził półtora roku.

Od sześciu lat jest pracownikiem agencji ochrony. W programie szybko zdobył przydomek Steven Seagal.

Marzy o byciu sławnym i pracy w profesjonalnej kuchni. Uważa też, że ma zadatki na aktora. Spokojny, stara się trzymać na uboczu. Boi się pająków. Lubi majsterkować i ma cztery koty.

Przemek Szocik - Koszalin - 24 lata. Sędzia piłkarski, a na co dzień pracownik sklepu spożywczego.

Z wykształcenia technik żywienia.

Nie przestaje gadać, co doprowadza niektórych do białej gorączki. Lubi imprezować. Jest singlem.

Mariusz Adam Ryjek - Gdynia - 28 lat. Z zawodu monter rusztowań w stoczni.

Z wykształcenia technik organizacji usług gastronomicznych. Wystąpił w trzech edycjach programu "You Can Dance".

Lubi być w centrum uwagi. Głośny imprezowicz. Biega, ćwiczy na siłowni i trenuje boks. Kobiety się w nim kochają.

Nienawidzi agresji i damskich bokserów. Jego sposobem na walkę ze stresem jest... robienie tulipanów z papieru.

 Maciej Obukowicz - Białystok - 25 lat. Przez 16 lat mieszkał w Stanach Zjednoczonych, gdzie studiował i pracował m.in. na stanowisku szefa kuchni w jednej z restauracji w Chicago.

W USA skończył także kurs teatralny. Wrażliwy, ciepły i pomocny.

Gra w futbol amerykański w drużynie Lowlanders w Białymstoku. Ze względu na amerykański akcent, czasem trudno zrozumieć co mówi. Jego popisowym daniem jest stek. Marzy o własnej restauracji.



Drużyna Czerwona

Joanna Popko - Warszawa - 34 lata. Szczęśliwa żona i matka dwóch synów. Pracuje w rodzinnej firmie spedycyjnej.

Jej największe pasje to gotowanie, jazda konna i fitness. Potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji. Zawsze uśmiechnięta, głośna i wszędzie jej pełno.

Sprawia wrażenie twardej babki, ale w rzeczywistości bardzo wrażliwa. Udział w "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" traktuje jako życiową przygodę.

 Karolina Rudolf - Opole - 22 lata. Mama 3-letniej Zuzi. Cicha i nieśmiała. Zawsze trzyma się na uboczu.

Lubi czytać książki, panicznie boi się pająków. Jej uśmiech potrafi rozbroić nawet największego twardziela. Nigdy nie gotowała zawodowo.

 Halina Miszewska - Pinczyn - 26 lat. Naprawdę ma na imię Bernadetta, sama wybrała jednak Halinę.

Z wykształcenia pedagog. Ma też licencjat z administracji publicznej. Zafascynowana Januszem Korczakiem.

Na co dzień pracuje w hurtowni spożywczo-przemysłowej. Spokojna i ułożona. Prowadzi zdrowy tryb życia i myśli o adopcji dziecka.

 Monika Dąbrowska - Szczytno - 26 lat. Od zawsze marzyła o gotowaniu.

Ze względu na tatuaże i kolczyki nie została przyjęta do szkoły gastronomicznej. Miłośniczka m.in. kitesurfungu, surfingu, snowboardu i siłowni. Od niedawna zafascynowana także crossfitem. Twardo stąpa po ziemi.

Potrafi rozwiązywać konflikty i nie boi się mówić prawdy prosto w oczy. Kocha spać, denerwuje ją zazdrość i zawiść. Marzy się jej sława i możliwość ugotowania zdekonstruowanej kiełbasy z cebulą szefowi Wojciechowi Modestwo Amaro.

 Renata Marona - Zabierzów - 46 lat. Jest stomatologiem i vlogerką. Szczęśliwa żona i matka 15-letniego syna. Uprawia jogę i gra w tenisa.

Niepoprawna optymistka, przyjaźnie nastawiona do otoczenia. Przed laty wygrała walkę z nowotworem. Systematyczna i dobrze zorganizowana. Uwielbia piec ciasta. Ma lęk wysokości.

 Paulina Kantak - Słupsk - 24 lata. Finalistka Miss Pomorza 2014. Posiada wykształcenie hotelarsko-gastronomiczne i studiuje na czwartym roku prawa.

Od trzech lat jest właścicielką restauracji, którą zrewolucjonizowała Magda Gessler. Twierdzi, że w kuchni potrafi zrobić wszystko.

W pracy zimna i zawodowa. Kiedy trzeba potrafi krzyknąć. Marzy o własnym programie kulinarnym.

 Anna Pastuszka - Częstochowa - 22 lata. Blogerka kulinarna. Matka 2-letniego synka.

Odstresowuje ją pieczenie ciast. Pewna siebie. Lubi rządzić. Ma niewyparzony język.

Często konfliktuje się z otoczeniem. Bardzo dobrze radzi sobie w kuchni. Typ wojowniczki, od trzech lat bezrobotna.

Wierzy, że dzięki programowi jej życie zmieni się na lepsze.






Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje

Nie przegap
najgorętszych
plotek!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie. Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj Pomponik.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »