Gwiazda "Kuchennych rewolucji" sama zadba o ślubne menu - dominować będzie biel (białe warzywa, w tym szparagi polane białym sosem, kilka rodzajów ryb, m.in. sandacz w sosie porowym na szpinaku; tort bezowy). Potrawy przyrządzą kucharze polscy oraz szkoccy. Średniowieczny zamek rozświetlony zostanie świecami - czytamy w "Party".
Sukienkę Gessler w kolorze ecru zaprojektuje jej przyjaciółka Marzenna Niemoczyńska.
Dlaczego restauratorka wybrała właśnie Szkocję? Jak tłumaczy pismu, "wiąże się z tym pewien sekret i same miłe wspomnienia".
Ciekawostką jest fakt, że Magda, zamiast pierścionka zaręczynowego, na szyi nosi złoty naszyjnik z kamieniami szlachetnymi. Niedawno wraz z Waldkiem kupiła także nowy dom w... Toronto.
Przypomnijmy, że jej pierwszym mężem był korespondent tygodnika "Der Spiegel" Volkhart Müller. Po jego śmierci w 1986 gwiazda wróciła do Polski i wyszła za Piotra Gesslera, członka rodziny warszawskich restauratorów. Ma dwoje dzieci - syna Tadeusza (29 l.) z pierwszego małżeństwa i córkę Larę (23 l.) z drugiego.















