Dlaczego u Gessler jest tak drogo? Szczera odpowiedź restauratorki

Oprac.: Barbara Mazur

Magdalena Gessler docenia potencjał Ekipy
Magdalena Gessler docenia potencjał EkipyAndras SzialgyiMWMedia

Magda Gessler pytana o ceny w swojej restauracji: "Drogo nie istnieje!"

Drogo dla dobrych rzeczy nie istnieje. (...) Jeśli ktoś wkłada w to pracę, jeśli jest to rzemiosło, robi się to ręcznie z taką ilością żółtek, serca, czasu i z taką ilością ludzi, którzy chcą to jeść, to nic nie jest to drogie (...) Ludzie weryfikują ceny - mówiła dziennikarzowi Faktu.
Moja kuchnia jest bardzo tradycyjna, bardzo uczciwa, z ogromnymi porcjami, gdzie ludzie wracają - usprawiedliwiała wysokie ceny restauratorka.
Magda Gessler
Magda GesslerAndras SzilagyiMWMedia
Wypadek na planie "Lego Masters"Pomponik exclusive
pomponik.pl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?