Reklama
Reklama

Magda Gessler przechodzi na emeryturę? Jej odpowiedź nie zostawia wątpliwości

Magda Gessler od wielu lat jest gospodynią show "Kuchenne rewolucje". Gwiazda na antenie TVN odwiedza źle prosperujące restauracje i pomaga ich właścicielom stanąć na nogi. Niedawno znana 69-latka udzieliła wywiadu, w którym przyznała, co sądzi na temat swojej emerytury. Czyżby miała zrezygnować z dotychczasowej pracy?

Magda Gessler od 13 lat prowadzi "Kuchenne rewolucje"

Magda Gessler od lat stara się, by na mapie Polski obecne były restauracje, w których goście mogą zjeść coś smacznego. Niedawno popularna restauratorka w rozmowie z "Party" wyjawiła, czy zamierza przejść na zasłużoną emeryturę. Okazuje się, że ma konkretne zdanie w tej kwestii.

Zobacz też: Ubrana w gazetę Magda Gessler świętuje 70. urodziny na okładce. "Nadprzyrodzona młodość"

Reklama

Magda Gessler przechodzi na emeryturę?

Magda Gessler w trakcie wywiadu wyjawiła, co zamierza dalej robić. Okazuje się, że 69-latka nie ma w planach odpoczynku od pracy.

"To jest mój odpoczynek. Mnie się wydaje, że kontakt z ludźmi to jest tak fascynujące, tak interesujące, że spełnianie mojej pasji, pomoc ludziom i psychiczna i zdrowotna jest chyba moim celem w życiu" - mówiła dziennikarzom "Party".

Magda wyjawiła także swój sposób na sukces. Według niej należy kochać, to co się robi.

"Trzeba kochać, to co się robi. Trzeba kochać ludzi, patrzeć im w oczy, uśmiechać się" - przyznała Gessler.

Magda Gessler ostro o potrawach weselnych

W najnowszym wywiadzie dla "Faktu" Gessler pouczyła Polaków, czego nie powinni podawać latem podczas wesel. Zdaniem restauratorki jesteśmy za bardzo przywiązani do tradycyjnych dań. Magda mówi stanowczo nie, ciężkostrawnym potrawom.

"Jeśli bigos jest zimą, to tak. Ale jeżeli jest latem - to nie. Raczej rosół powinniśmy zamienić na chłodnik, szczawiową, botwinę" - wyliczała restauratorka.

Za bigos czy tłuste mięsa Magda zaproponowała na weselny stół ryby. 

"To już są prymitywne instynkty naszego narodu, że nie jest przyzwyczajony do ryb, bo nigdy świeżych ryb nie dostawał. Tylko zawsze mrożone, ale w tej chwili już mamy dostęp do pysznych, świeżych ryb. Ryba nie śmierdzi, jest najlepszą dietą, jaka może być, a polskie ryby jeziorne są zdrowe i bez rtęci i takie należy jeść" - zaleca Gessler.

Zobacz też:

Magda Gessler nigdy nie podaje ręki. Wyjawiła, dlaczego [POMPONIK EXCLUSIVE]

Magda Gessler opowiedziała o osobliwej relacji z matką

Magda Gessler schudła 13 kilogramów. Zdradziła swój sekret


pomponik.pl
Dowiedz się więcej na temat: Magda Gessler | TVN SA | "Kuchenne rewolucje"
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama