Obecne czasy pandemii mocno dają się we znaki kilku branżom, w tym także gastronomicznej. Magda Gessler (sprawdź!), podobnie jak inni właściciele restauracji, postanowiła postawić na nowe rozwiązania.
Właśnie rusza internetowa sprzedaż produktów z restauracji Magdaleny. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie ceny, które restauratorka i gwiazda TVN proponuje w swoim internetowym sklepiku. Na co dzień w restauracjach Gessler ceny za danie również nie należą do najniższych, dlatego można było się spodziewać, że tym razem nie będzie inaczej. Swoje produkty Magda sprzedaje w słoikach o pojemnościach od 350 ml do 900 ml. I tak za słoik ogórków kupujący zapłacą prawie 20 złotych, za bigos 60 złotych, a za Flaki 50 złotych. Magda zdaje sobie sprawę, że nie są to tanie pozycje, ale przekonuje, że zrobione są z najlepszych składników i są warte swojej ceny. Skusicie się?

***Zobacz więcej materiałów wideo:








