Reklama

Reklama

Reklama

Co podano gościom na ślubie Cieślak i Miszczaka? Było luksusowo!

W ubiegły weekend Anna Cieślak i Edward Miszczak wzięli ślub! Ceremonia i jej szczegóły były pilnie ukrywane przed mediami, jednak wiele detali z tego wielkiego dnia ujrzało światło dzienne. Widzieliśmy już suknię panny młodej, salę weselną, kościół i sławnych gości. Teraz, wiadomo także, co goście zastali na swoich talerzach!

Jeden z najgłośniejszych ślubów roku odbył się w Krakowie, w kościele św. Anny na Starym Mieście. Świątynia w trakcie uroczystości została zamknięta na klucz, aby nikt, spoza listy 200 gości nie mógł w niej uczestniczyć. Na zewnątrz bezpieczeństwa pilnował tłum ochroniarzy.

Cieślak miała na sobie klasyczną, elegancką suknię projektu Natalii Jaroszewskiej, która jako dobra przyjaciółka aktorki brała też udział w jej wielkim dniu, a potem pochwaliła się zdjęciem z panną młodą, która wyglądała niezwykle promiennie.

Reklama

Menu na weselu również nie mogło być przypadkowe. Goście zajadali się więc kremem borowikowym, risotto i dużym wyborem sałatek. Na deser podano z kolei mus malinowy z gorzką czekoladą.

Wiadomo, że goście bawili się do rana, co udowodniła Małgorzata Socha, która po weselu Cieślak i Miszczaka śniadanie jadła dopiero o godzinie 15!

Więcej newsów o gwiazdach, ekskluzywne materiały wideo, wywiady i kulisy najgorętszych imprez znajdziecie na naszym Instagramie.

pomponik.pl
Dowiedz się więcej na temat: Anna Cieślak | Edward Miszczak

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy